WAT IS DE BEDOELING?

Bedoeling één is heel simpel:

een koppeltje kerels zonder toezichthoudende vrouwenogen een paar uur bij elkaar.

Bedoeling twee is dat geïnteresseerden het misschien leuk vinden om als mannen onder elkaar wat vaker bijeen te komen en hier een activiteit aan te verbinden.

Staat het al vast? Woonden we in Friesland, dan zou er geroepen worden: It giet oan!! Zaterdag 20 april kwam het verlossende bericht dat er voorlopig voldoende geld beschikbaar is om het te kunnen gaan organiseren.

De op deze website getoonde activiteiten staan geenszins vast, het zijn opties en ideeën. Wie een beregoed en vooral mannelijk idee heeft is van harte uitgenodigd zijn (of haar????) idee bij ons te melden. Nee, geen paaldanseressen, da’s dan wel weer erg jammer natuurlijk!

De organisatie is naarstig op zoek naar mede-organisatoren m/v met die restrictie dat een eventuele mede organiserende dame op de dag van het evenement het veld dient te ruimen: driemaal sorry en so be it!!

Ook (kleine) sponsoren zijn van harte welkom, waarbij uitdrukkelijk gezegd moet worden dat deze dag wel kostendekkend maar absoluut niet winstgevend hoeft te zijn

Scroll to Top